Tjärad Naturhampa - 14mm

Tjärad Naturhampa - 14mmTjärad Naturhampa i lösmeter i storleken 14mm. Tjärad hampa är kanon om du vill använda naturmaterial men vill ha lite bättre hållbarhet


 


Tjärad Naturhampa - 14mm

Tjärad Naturhampa i lösmeter i storleken 14mm. Tjärad hampa är kanon om du vill använda naturmaterial men vill ha lite bättre hållbarhet utomhus. Tjäran gör att det inte tränger in lika mycket vatten i hampan och på så vis förlänger livslängden på repet. Det ger även en fantastisk doft. Går självklart att använda till precis vad man vill, man ska bara tänka på att tjäran kan fläcka av sig något.

Priset är per meter, 1st = 1m. Repet kommer i längd. Beställer du till exempel 5st så får du ett rep på 5m.


Nautic Life

Ansiktena bakom Nautic Life är Jens och Jakob Olsson. Vi är två bröder som sedan 2018 driver Ystad Skeppshandel och sedan 2021 även Skeppshandeln i Torekov. Med en farfar, som arbetat till sjöss, och uppväxta i en familj som uppskattar båtliv och hav tycker vi naturligtvis om den marina stilen både när det gäller kläder och inredning. De varumärken och det sortiment vi väljer ut är just det som vi själva vill använda och vi hoppas naturligtvis att du också ska göra det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Nautic Life Powered by Quickbutik