Mousqueton - Bussarong - Navy

Mousqueton - Bussarong - NavyDen klassiska bussarongen gjord i 100% canvas. Det gör att skjortjackan är både vindtät och vattenavvisande. Tillverkas med hjälp a


 


Mousqueton - Bussarong - Navy

Den klassiska bussarongen gjord i 100% canvas. Det gör att skjortjackan är både vindtät och vattenavvisande. Tillverkas med hjälp av över hundra åriga ritningar från när man tillverkade skjortan av utslitna canvassegel. Knappen på insidan för att den inte ska fastna i nätet och bröstfickorna på insidan för att hålla dina saker torra. Jens på bilden är 180cm lång och ca 85kg och bär storlek L.


Nautic Life

Ansiktena bakom Nautic Life är Jens och Jakob Olsson. Vi är två bröder som sedan 2018 driver Ystad Skeppshandel och sedan 2021 även Skeppshandeln i Torekov. Med en farfar, som arbetat till sjöss, och uppväxta i en familj som uppskattar båtliv och hav tycker vi naturligtvis om den marina stilen både när det gäller kläder och inredning. De varumärken och det sortiment vi väljer ut är just det som vi själva vill använda och vi hoppas naturligtvis att du också ska göra det.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Nautic Life Powered by Quickbutik